แสดงกระทู้

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Yok_หยก

หน้า: [1]
1


Happy Birthday Su Youpeng,

     Wish all of your films and series that you was an directed are successful. All the songs you sing are well-known and have adore. Wish every day and night only had a happy. Meet great people and love you.

     If you have your program to come to Thailand, do not forget to tell us. You will be greeted warmly as possible. Although we will never seen our self. Never known personally But the love and well wishes that we have for you is real ..... if some day you be alone. despond or need some discouraged. You can come here in every time because this is your home "Baan Su You Peng".

with loveHappy Birthday Su Youpeng,

ขอให้ภาพยนต์และละครทุกเรื่องที่คุณแสดงและกำกับ ประสบความสำเร็จ ขอให้เพลงที่คุณร้องทุกเพลงมีแต่คนชื่นชอบ ขอให้ทุกวันคืนของคุณมีแต่ความสุข พอเจอแต่คนที่ดี และหวังดีกับคุณนะ ..

ถ้ามาเที่ยวเมืองไทยเมื่อไรอย่าลืมส่งข่าวถึงพวกเรา รับรองว่าคุณจะได้รับการต้อนรับอย่างอบอุ่นที่สุด  แม้ว่าเราจะไม่เคยพบเจอกันเลย ไม่เคยรู้จักกันเป็นการส่วนตัว แต่ความรักและความปรารถนาดีที่พวกเรามีให้คุณมีอยู่จริง ..  หากวันไหนคุณเหงา ท้อแท้ อยากได้กำลังใจ คุณสามา ;)รถเข้ามาที่นี้ได้เสมอ เพราะที่นี้คือบ้านของคุุณ  บ้านซูโหยวเผิง,

with love

2
  :D น่ารักแต่เช้าเลยนะ ...  มีเธอเสมอในความรัก ... หวานมากกกกค่ะ .. ^^

3
ตอนนี้กำลังเริีมสะสมหนังของโหย่วเผิงนะคะ ไม่ :)ทราบว่าพอจะแนะนำได้บ้างไหมค่ะ ..

หน้า: [1]